Volem combatre l’absurditat i la injustícia, i donar resposta a les necessitats socials del nostre entorn, especialment dels col·lectius més vulnerables.

Promovem projectes locals d’escala humana per generar canvis estables. Ens dirigim a sectors diversos però sempre amb una mateixa filosofia: compartir, aprendre, tenir cura, no malbaratar…

Treballem per ser un focus d’iniciatives, un punt d’intercanvi obert, de connexions entusiastes, vibrants i creatives. El nostre motor són les persones que coneixem i els compromisos que adquirim entre tots.

Funcionem en xarxa de forma cooperativa i genuïna. No menystenim els mitjans tecnològics que tenim a l’abast, que ens faciliten la feina, però sense abusar-ne i mantenint un esperit crític.

Les fronteres de la nostra organització no són rígides ni tancades: s’escampen i es difonen en un mar de relacions sorprenents i improbables, que ens transformen contínuament.

Tarpuna és una cooperativa oberta i diversa perquè pugui ser flexible i creativa. Això ens permet adaptar-nos als canvis i donar resposta de manera innovadora als nous reptes i projectes que sorgeixen en el camí.

No tenim ànim de lucre. Volem que la cooperativa sigui participativa, un espai de treball en condicions dignes, de relacions humanes en les quals es prioritzi la realització i la felicitat de les persones com a principis fonamentals.

Més enllà de promoure, volem transformar. Però també ens satisfà poder inspirar la societat cap a la sostenibilitat des d’un punt de vista ambiental, social i econòmic, tant a Catalunya com a la resta del món.

No temem que ens copiïn les idees si així podem aconseguir més ràpidament els objectius socials que ens proposem. Això ens empeny també a aguditzar l’enginy i ens evita els riscos de créixer massa.