Sac 15Kg d'humus de llombriu


10,39 €
TTC
Qté

  • Política de seguridad (editar con el módulo Información de seguridad y confianza para el cliente) Política de seguridad (editar con el módulo Información de seguridad y confianza para el cliente)
  • Política de envío (editar con el módulo Información de seguridad y confianza para el cliente) Política de envío (editar con el módulo Información de seguridad y confianza para el cliente)
  • Política de devolución (editar con el módulo Información de seguridad y confianza para el cliente) Política de devolución (editar con el módulo Información de seguridad y confianza para el cliente)

L'humus de llombriu és un producte d'orígen orgànic, resultat de la transformació dels fems madurs per part de llombrius vermelles de Califòrnia (Eisenia fotetida). Es tracta d'un producte d'alta qualitat, amb gran riquesa orgànica. Riqueses mínimes garantides: extracte húmic 8%; Nitrògen orgànic 1,1%; Fósfor total 0,7%; Potassi total 0,9%; pH 6,8-7,8; humitat màxima 40%. Es recomanen 3 sacs de 15 kg, a més de 10kg de fibra de coco per a omplir una taula.

08006

Références spécifiques

La revue

chatCommentaires (0)|
Aucun avis n'a été publié pour le moment.