Preparem la trobada estatal d’horts urbans comunitaris

Les entitats que organitzem cada any l’Aplec d’Agricultura Urbana, impulsat per Tarpuna, han proposat aquest any organitzar una trobada d’agricultura urbana a nivell de tot l’estat. La proposta és donar continuïtat a les altres dues trobades que es van fer a Madrid i a Segovia els anys 2015 i 2018 respectivament.

L’agricultura urbana és una realitat molt present arreu de tot l’estat i molt dinàmica i diversa. A l’entorn dels horts a les ciutats es desenvolupen projectes diversos però que tenen alguns punts en comú molt interessants. En certa manera els horts creen llocs més humans a les ciutats, on les persones es relacionen i comparteixen amb més o menys intensitat. Després de 6 anys de celebrar l’Aplec d’Agricultura urbana hem pensat que és el moment de proposar aquesta trobada i per fer-ho necessitem la participació de tothom qui pugui col·laborar, donar idees o implicar-se.

El proper 31 de març s’ha convocat una sessió participativa a les 18:45h al Centre Cívic Guinardó (Ronda Guinardó 113, Metro L4 Guinardó- Hospital de St. Pau). Qualsevol persona interessada en el tema i amb ganes de col·laborar està convidada a venir.

Més informació i inscripcions