Agricultura

Agricultura

Retrobar-nos amb la Terra, cuidar-la utilitzant tècniques de cultiu ecològic i que l’activitat agrícola serveixi per integrar socialment

Realitzem el procés per dissenyar i gestionar projectes d’Horts Socials, ja siguin terapèutics, comunitaris, d’integració social, o productius. Perquè produir i aconseguir els nostres aliments és de les activitats més importants de la humanitat, i a Tarpuna tenim més de 15 anys d’experiència.

 

T’ajudem a fer projectes d’agricultura social
  • Disseny agronòmic del projecte a càrrec de tècnics amb experiència en agricultura ecològica.
  • Disseny social participatiu: desenvolupem projectes a partir de les necessitats i la participació dels col·lectius beneficiaris.
  • Implantació de l’hort: realitzem la instal·lació i les obres necessàries per a posar en marxa el projecte.
  • Formació i assessorament: cursos, tallers i seguiment dels projectes segons les necessitats.
  • Gestió del projecte: ens podem implicar en la gestió o la coordinació del dia a dia de les iniciatives d’agricultura social.
Vols fer un hort a casa teva?

Horturbà és la nostra eina per ajudar-te a fer un hort al terrat o al balcó. Hi trobaràs, informació , consells, cursos i tallers i una botiga virtual amb tot el que necessites.

Participa a la xarxa d’agricultura urbana

Cada any organitzem l’Aplec d’Agricultura Urbana, per trobar-nos els qui creiem que l’agricultura és una eina per a millorar les ciutats. Ves-hi.

Consumeix de verdures d’horts socials

A través del consum tenim la oportunitat de donar suport a projectes que milloren la vida de persones vulnerables i protegeixen el territori.