Qui som

Qui som

Som una cooperativa d’iniciativa social sense ànim de lucre formada per un equip de persones compromeses amb la sostenibilitat, la igualtat d’oportunitats i la justícia social. Fem innovació social al servei de la comunitat, a través de projectes locals transformadors amb criteris de sostenibilitat. Treballem fonamentalment tres àmbits bàsics del dia a dia: l’agricultura (i l’alimentació), l’energia, i la fabricació (els objectes).

Ens apassionen els projectes cooperatius, i ens motiva no només el què sinó sobretot el com i el per què.

Tapuna significa “sembrar” en llengua quítxua, perquè ens agrada fer néixer iniciatives transformadores que tinguin vida pròpia. Per fer-ho, treballem transversalment persones de diferents àmbits. Ens presentem!

Josep Maria Vallès

Josep Maria Vallès

Enginyer agrònom. Coordino el conjunt de la cooperativa i la gestió econòmica, així com també els projectes d’agricultura urbana i agricultura social. Dono suport a  la realització de tallers, participo en la redaccció de projectes i realitzo el seguiment en el camp dels projectes d’horts socials.

Altres experteses: producció de planta ornamental i forestal, disseny i manteniment de jardins, restauració del paisatge, horticultor i compostaire casolà, escriptor de llibres divulgatius sobre agricultura urbana i compostatge.

Judith Seubas

Judith Seubas

Llicenciada en Biologia. Participo a les iniciatives d’energia de Tarpuna, especialment en activitats relacionades amb l’impuls a la iniciativa del banc d’energia. També participo en l’organització i el disseny de tallers de co-creació.

Altres experteses: coordinació de campanyes ambientals, estalvi i eficiència en l’ús de l’aigua . M’agrada treballar en equip i participar en grups i dinamitzar-los, en moviments ecologistes, a la cooperativa de consum ecològic, amb el grup de dones feministes, al barri…connectant i fent sinergies entre gent de diverses maneres de pensar.

Francisco Esteban

Francisco Esteban

Enginyer, postgraduat en desenvolupament directiu i diplomat en gestió d’entitats de l’economia social. Coordino i desenvolupo els projectes d’innovació social i educativa de la cooperativa, juntament amb els projectes formatius amb universitats. Dono suport a la realització de tallers i processos participatius en qualsevol dels àmbits de la cooperativa. 

Altres experteses: formació i consultoria en planificació estratègica, gestió i lideratge d’equips, acompanyament de processos de reflexió estratègica organitzacional.

Mari Luz Martínez

Mari Luz Martínez

Enginyera Tècnica Agrícola. Desenvolupo, gestiono i dinamitzo els projectes d’agricultura social i urbana, en les seves vesants tècniques, socials i educatives.

Altres experteses: Disseny i execució de projectes educatius per a la creació d’horts ecològics a les escoles.

Aurora Serra

Aurora Serra

Grau en Enginyeria Agrícola. Planifico i dinamitzo els projectes d’agricultura social i urbana, en les seves vesants tècniques i socials.

Altres experteses: experta en bases de dades relacionals i xarxes socials.

Carme Juvanteny

Carme Juvanteny

Diplomatura en Ciències Empresarials. Gestiono l’administració i la comptabilitat del conjunt de la cooperativa i faig el seguiment de la botiga virtual.