BIOFLOWER TRICODERMES (3 sobres x 4 gr c/u) Veure més gran

BIOFLOWER TRICODERMES (3 sobres x 4 gr c/u)

12018

9,75 €

 • TRICODERMAS és un producte ecològic format per soques de Trichoderma harzianum un fong antagonista de patògens vegetals, present de forma natural en els sòls. Demostra propietats en el control biològic de diversos fongs de sòl que ataquen el coll i les arrels de les plantes (Rhizoctonia, Fusarium, Pythium, etc).

  La seva acció com a agent de control biològic (fungicida natural) es fa en dos sentits:

  • a) parasitisme i alimentant-se d'altres fongs del sòl, molts dels quals són patògens de les plantes.

  • b) Colonitzant les arrels, formant una mena de barrera que les protegirà de l'activitat de certs fongs patògens que intenten infectar-les.

  També s'ha demostrat que Trichoderma harzianum actua com bioestimulant de la planta ja que promou un desenvolupament radicular més intens a causa de la secreció de fitohormones i afavoreix la solubilització i per tant l'assimilació de certs nutrients (fòsfor, microelements) presents en el sòl.

  COMPOSICIÓ PRESENTACIÓ:

  Trichoderma harzianum, 1.0 x 107 UFC / g.

  Contingut mínim de 1.0 x 107 unitats formadores de colònies per gram de producte.

  Pols

  Es presenta en:

  Caixa de 3 sobres de 4 g c/u. 

  PRINCIPALS APLICACIONS:

  TRICODERMAS va dirigit al control d'algunes malalties fúngiques de coll i arrel que causen podridures o pansiment i que es desenvolupen en fruiters, plantes hortícoles i ornamentals i en gespes, com Acremonium (lapse), Pythium (podridura de coll i arrels), Fusarium (Fusariosis), Rhizoctonia, Phytophthora, Botryotinia (podridura grisa), Sclerotinia (podridura blanca), etc.

  UTILITZACIÓ-DOSIFICACIÓ:

  L'acció de TRICODERMAS és eminentment preventiva, és a dir, abans que aparegui la malaltia, per la qual cosa es recomana la seva aplicació a l'inici de la germinació, procurant un màxim d'efectivitat si l'aplicació es realitza directament en el moment de sembra de la llavor. En el cas de plàntules o plançons han de tractar en el moment del trasplantament perquè T. harzanium pugui colonitzar l'arrel de la planta a protegir. Pot usar-se en tot tipus de sòls i cultius: fruiters, hortícoles, ornamentals, gespa. Pot aplicar en llavors, trasplantaments, qualsevol material de propagació, o directament a terra. Millor aplicar sobre sòl humit, amb una temperatura superior a 10 º C. 

  Dosi per al tractament de plantes ornamentals:

  - Planters: emprar de 4 a 8 grams (1-2 sobres) per litre d'aigua i aplicar amb una regadora, abans de cobrir les llavors amb terra, utilitzant aproximadament 1 litre de brou per cada 3 metres lineals de solc.

  - Planta en test: emprar de 4 a 8 grams (1-2 sobres) per litre d'aigua i aplicar 150-250 ml de brou per test (tests de 10-20 cm de diàmetre).

  - Trasplantament: emprar de 4 a 8 grams (1-2 sobres) per litre d'aigua i aplicar 150-250 ml de brou per planta, en el moment del trasplantament.

  S'efectuaran tractaments de manteniment per assegurar una població mínima de Trichoderma en el sòl o substrat, a raó de 2-4 grams (1/2-1 sobre) per litre d'aigua, aplicat cada 30 dies.

  OBSERVACIONS:

  TRICODERMAS és pràcticament innocu per a la salut i el medi ambient, manejat en condicions normals. Com a precaució general, l'aplicador es rentarà les mans després del contacte amb el producte. Mantenir fora de l'abast dels nens i els animals. No emmagatzemar al costat de aliments. Ha d'emmagatzemar el producte a temperatura ambient (entre 4 i 30 º C), ben tancat i en lloc sec, evitant exposicions directes al sol durant períodes llargs de temps. Pot conservar durant dos anys si està ben segellat.

  El producte és compatible amb la majoria de productes del mercat, encara que no s'han d'aplicar fungicides químics ni dues setmanes abans ni després de l'aplicació de TRICODERMAS. S'ha demostrat incompatible amb els següents fungicides: Benomilo, Imazalil, propiconazol, tebuconazole.

  No aplicar en cultius de xampinyó o altres bolets.

  TRICODERMAS és un producte d'acció fungicida acceptat per les reglamentacions tècniques d'AGRICULTURA ECOLÒGICA-DIRECTIVA EUROPEA 2092/91 CEE i modificacions posteriors.

  Opinions

  No hi ha opinions d'aquest producte encara

  Escriviu una valoració

  BIOFLOWER TRICODERMES (3 sobres x 4 gr c/u)

  BIOFLOWER TRICODERMES (3 sobres x 4 gr c/u)

  Escriviu una valoració

  15 altres productes de la mateixa categoria: