Extracte d'Ortiga, 1L Veure més gran

Extracte d'Ortiga, 1L

12020

6,62 €

Aquest producte ja no està en existència

 •  

  -Descripció:

  L'ortiga, planta ben coneguda pels seus efectes urticants, no ho és tant per les seves qualitats en referència a les persones, animals i plantes: alimentària, sanadora, revitalitzant; en plantes té, a més, efecte insecticida, fungicida i correctora de carències...

  Es cria en llocs erms, a semiobra, i en llocs nitrogenats, aprop de construccions, femers, pastures oblidades, torrents i als marges de boscos caducifolis. Pel consum humà convé evitar la recol.lecció aprop de femers pel risc d'un excés de nitrogen.
   

  - Composició:

  Extracte fermentat d'Urtica dioica 100%; ralitzat amb plantes i aigua recollides del medi a 1200 m d'altitud, assegurant així una qualitat balsàmica elevada. 

  - Usos:

  Fitofortificant general, repel.lent d'insectes, insecticida, fungicida i activador de la vida microbiana del sòl i del compost; uniformitza i accelera la germinació de les llavors i promou el desenvolupament radicular:

   

  - Remullant les llavors abans de sembrar en extracte pur aconseguim una germinació més homogènia i plantes més resistents respecte als fongs, que vénen més tard i amb no tanta virulència.

  - Per a prevenir els insectes cal diluïr-lo al 20% amb aigua lleugera. Realitzar el tractament cada 20 dies aproximadament. Si tenim un problema greu amb insectes menuts com el pugó i el volem solucionar amb extracte d’ortiga, cal que fem el següent tractament: Ruixar la planta en general i les parts afectades en particular a una dissolució d’almenys el 50% (1lt. d’extracte per 2 d’aigua) durant 3 dies seguits. Cal repetir aquest tractament 10 dies després per a eliminar els insectes nascuts després del tractament i que estaven protegits dins l’ou. Després haurem de seguir amb el tractament habitual (10% cada 20 dies).

  - Per a activar el compost ò la vida microbiana del subsòl, utilitzar una dissolució al 10% i regar la zona desitjada.

  Opinions

  No hi ha opinions d'aquest producte encara

  Escriviu una valoració

  Extracte d'Ortiga, 1L

  Extracte d'Ortiga, 1L

  Escriviu una valoració

  3 altres productes de la mateixa categoria: