Voluntaris de l’hort

Vols col·laborar en projectes d’horts amb finalitat social? Busquem voluntaris per acompanyament en projectes d’horts socials

Qui som?

Som una cooperativa d’iniciativa social sense ànim de lucre compromesa amb la sostenibilitat, la igualtat d’oportunitats i la justícia social. Tarpuna significa “sembrar” en llengua quítxua, perquè ens agrada fer néixer iniciatives transformadores que tinguin vida pròpia.

Què són  els horts socials?

Són espais on el cultiu d’hortalisses esdevé una eina per millorar la situació de col·lectius en risc d’exclusió. Als horts socials es fa agricultura ecològica des d’una dimensió comunitària i col·laborativa.

Què comporta ser voluntari?

Es cerquen persones majors de 25 anys, amb coneixements i/o interès pel treball agrícola, i amb competències socials, capaces de relacionar-se positivament amb les persones participants als horts comunitaris (facilitat de comunicació, capacitat d’escolta activa, empatia, respectuoses, …). En funció del projecte i de la disponibilitat es proposarà dedicar una estona a la setmana, en horari de matí o tarda.

Lloc dels projectes

Actualment tenim projectes a la província de Barcelona, a les localitats de Sant Feliu de Llobregat, Granollers, Terrassa, Llinars del Vallès, Mataró.

Acollida

Si estàs interessat o interessada en participar com a voluntari pots emplenar el següent formulari. Quan rebem el formulari ens posarem en contacte amb tu per  proposar-te una trobada per conèixer-nos, aclarir dubtes i concretar la possible participació. Totes les persones voluntàries dels horts tenen el suport de les tècniques de Tarpuna i un procés de formació personalitzat.