Trobada tarpunaire

La Trobada tarpunaire del passat diumenge 9 de març va ser tot un èxit. Ens vam trobar durant tot el matí al Centre Cívic Font de la Guatlla de Barcelona més de 60 persones.

La jornada va escalfar motors amb xocolata desfeta.

En segon lloc vam tenir una xerrada de l’Arcadi Oliveres, que va aportar algunes reflexions sobre la idoneïtat de crear cooperatives, l’encert de promoure el treball amb els més necessitats i la necessitat de fer-ho amb donant resposta al repte ecològic. Tres eixos de Tarpuna.

Posteriorment, es va fer treball per grups, amb la intenció de reflexionar i crear idees que puguin donar resposta als següents reptes:

  1. Millora de l’oferta de productes de l’Hortsocial.
  2. Millora de la logística de l’Hortsocial.
  3. Volem ser més!
  4. Estalvi energètic i pobresa.
  5. Horturbans i biodiversitat.

Tot seguit, vam fer una posada en comú les idees sorgides i vam prioritzar-les amb l’ajut de dos invents de nova creació: el Tarpunòmetre i l’embut atòmic de Tarpuna (veure fotos).

Acabada la posada en comú, vam fer una visita a l’Illa dels tres horts, on vam poder gaudir d’un bon dinar a base d’amanida i un arròs vegetarià per a llepar-se als dits. Els més juganers vam finalitzar la jornada amb unes partides al Mölkky (bitlles finlandeses) i al Kubb (escacs víquings).

Veure totes les fotos