Trobada de socis consumidors i simpatitzants

assemblea cooperativa

El proper 9 de març convoquem a tots els socis i simpatitzants de Tarpuna a participar en una trobada de reflexió i treball amb l’objectiu de proposar millores i noves idees per a la marxa de la cooperativa. La trobada es realitzarà al Centre Cívic de Font de La Guatlla (Rabí Rubén 22 – 08004 Barcelona; Metro L3 i FFGG, Plaça Espanya).

La trobada és oberta als socis consumidors i usuaris i a qualsevol persona que simpatitzi, participi o sigui client de la cooperativa i també a amics o coneguts als quals vulgueu convidar. Volem que d’aquesta trobada en surtin idees i propostes que es puguin presentar a l’Assemblea general del mes d’abril. Per a la trobada comptarem amb la col·laboració de l’Arcadi Oliveres.

L’ordre del dia serà el següent:
10:00h Benvinguda i xocolatada
10:30h Conferència inicial a càrrec de l’Arcadi Oliveres
11:30h Treball en grups per temes
13:00h Posada en comú i valoració de les propostes
14:00h Dinar

El dinar constarà d’una amanida i un plat d’arròs amb verdures de temporada dels nostres horts socials. Cal que els participants portin postres per compartir. El preu del dinar és la voluntat (preu orientatiu: 5€ adults, 3€ nens). Hi haurà servei de guarderia durant tot el matí).

Hem preparat un formulari en el qual podeu començar a fer aportacions tan si veniu com si no us va bé assistir que també serveix per a fer les inscripcions. Anar al formulari de participació.