Tarpuna a la Maker Faire Barcelona

Enguany Tarpuna participarem de la Maker Faire Barcelona que se celebrarà els propers 17 i 18 de juny al pavelló Itàlia de la Fira de Barcelona. Hi presentarem diferents tarpunòmetres i us explicarem el com i el per què. No es tracta només d’objectes, sinó d’apoderar.

La Maker Faire es va originar el 2006 a San Francisco com un projecte dels editors de Make: Magazine. Des de llavors, ha crescut fins a convertir-se en una xarxa mundial significativa tant de les fires organitzades per Make, com pels esdeveniments produïts de forma independent.

La Maker Faire de Barcelona acull els Makers més talentosos i creatius, amb ganes de compartir tot el seu coneixement i creativitat a través de xerrades, exposicions, tallers i demostracions interactives.

Gràcies a la participació d’importants experts internacionals, es presentaran i discutiran els últims resultats i aportacions en els àmbits de l’educació, la societat i l’economia. La Maker Faire de Barcelona vol contribuir a promoure la imaginació, la creativitat, la innovació i l’aprenentatge de noves habilitats i idees.

Us hi esperem!