Memòria 2018

Ja la tenim aquí! La memòria d’activitats del darrer any 2018 ja està publicada. La darrera assemblea la varem presentar i vam fer una dinàmica per compartir-la i comentar-la amb totes les sòcies i socis que van assistir. La vam imprimir en format gran i la vam penjar a la paret i tots els assistents van poder aportar comentaris, dubtes i ressaltar-hi qualsevol cosa amb retalls, dibuixos o postits. Aquest és el resultat gràfic que podeu veure a les fotografies.

Resumir i presentar cada any l’activitat de la cooperativa en un format que sigui fàcil de llegir però que a la vegada mostri la complexitat de projectes i iniciatives no és fàcil. A grans trets podem destacar tres coses importants de la marxa de la cooperativa:

Creix l’equip de treball

Ja som 8 persones treballadores i la nostra tasca en horts socials s’ha expandit per nous municipis com El Prat del Llobregat i Mataró s’ha consolidat en altres com Llinars, Premià o Sant Feliu. Estem aprenent i replicant l’expertesa en diferents espais i això aporta qualitat i professionalitat al treball que fem.

Projectes de justícia energètica

Hem realitzat més de 200 auditories en llars de famílies amb dificultats per pagar les factures de l’energia. Una experiència intensa i molt interssant.

Innovació social

Seguim participant de forma activa en projectes d’innovació social, aquest any col·laborant molt amb vàries universitats i enriquint i aplicant noves metodologies.

Us convidem a llegir la memòria amb tots els indicadors socials, ambientals i econòmics i a seguir col·laborant o seguint-nos. Moltes gràcies!