L’autèntic paper de Nadal

Dos anys després de que Tarpuna llancés la campanya InifitLoop (ara UnTresor) juntament amb la Fundació Pare Manel i el CET Estel Tàpia, l'Ajuntament de Barcelona distribuirà 5500 embolcalls de roba reutilitzada fabricats per aquestes dues entitats socials per concienciar els ciutadans del malbaratament de paper durant les festes.

La presentació de la campanya va tenir lloc a la roda de premsa d'ahir dia 22 on el tinent d'alcalde Jaume Collboni i la consellera de Comerç Montse Ballarín van parlar de la intenció de l'ajuntament de fomentar el consum responsable, solidari i sostenible i de recolçar el comerç de proximitat i els mercats.

Enguany es farà una prova pilot situant 10 punts d'embalatge (un per districte) a les principals vies de comerç de proximitat. En aquests punts s'embolicaran els regals de Nadal amb un paper reciclat amb motius de la present campanya. A més, si el ciutadà presenta tres tickets de compres en botigues de proximitat podrà optar a que un regal se li emboliqui amb una peça de roba reciclada i preparada en diferents formats per la Fundació Pare Manel i el CET Estel Tàpia.

Ens fa molta il·lusió que l'Ajuntament, representat per la Cap de Comunicació de Presidència Núria Costa i la Directora de Comerç i Consum Mercé Garcia, hagi fet seva aquesta idea de Tarpuna.