Infinitloop: Objectes amb vida 2.0

Avui ha començat la campanya de crowfunding per fer realitat l’Infinitloop 2.0, un projecte social de la cooperativa Tarpuna, amb el suport de la Fundació Pare Manel, l’Associació Estel Tapia, n’klôwô i l’Olivera cooperativa.

L’Infinitloop 2.0 és una proposta no intrusiva, basada en la confiança, del paradigma de l’internet de les coses, que permet només adherint una etiqueta amb un codi QR únic, seguir la història que amaguen els objectes que ens rodegen i compartim. Entrant a la nostra plataforma web amb sistema de mapes integrats, coneixeràs on van els teus objectes i a quines històries personals es vinculen. T’imagines on ha anat a parar aquella tauleta antiga de l’àvia que un dia vas regalar a uns amics que es traslladaven?

Aquest sistema té com a objectiu fer valdre els objectes que fem servir, i sumar-se a la feina d’artesans, artistes i demés actors de l’economia social, aportant un valor afegit i allargant la vida útil dels seus productes, mantenint el vincle amb els, o en l’àmbit personal garantint per exemple que et retornin el que deixes. Qui té aquell sac de dormir que un dia vas deixar?

Aquest model de suport a la reutilització i al fet de compartir objectes, és la nostra aposta per anar més lluny a l’hora de fomentar l’economia col·laborativa i oferir eines a entitats i empreses del tercer sector per visibilitzar la seva feina.

Ajuda’ns a fer realitat el projecte aquíhttps://goteo.org/project/infinitloop-2-0

Si vols més informació no dubtis en contactar-nos a

infinitloopbcn@gmail.com
@infinitloopbcn
facebook.com/infinitloopbcn