Inauguració de l’Illa dels Tres Horts

L’Illa dels Tres Horts és un projecte desenvolupat en el solar de Font de la Guatlla, cedit per l’Ajuntament de Barcelona a Tarpuna a través del Pla Buits, que ha posat a disposició de vàries entitats de Barcelona la possibilitat de donar utilitat a espais en desús.

Aquest projecte s’ha desenvolupat amb la col·laboració de vàries entitats del Barcelona i del barri i vol crear un espai urbà obert a la gent, innovador i sostenible.  Trobareu més informació del projecte a http://hortsocial.org/illa3horts.html

A la inauguració varen assistir al voltant de 50 persones. Es va fer una visita a l’espai i es va explicar el projecte als assistents. L’Anita d’Alehop va organitzar una acció en la qual tots els participants teixien una xarxa amb material reciclable, simbolitzant els valors de cooperació i sostenibilitat que volem que transmeti el projecte.

Durant tot el matí hi va haver venda de verdures i conserves dels horts socials de Tarpuna i, al final de l’acte, Slow Food va oferir un petit tast a mode de vermut, de productes de proximitat, mentre escoltàvem la música del grup Jam Session de l’Escola de Músics.

L’acte va ser el tret de sortida del projecte. Ara toca posar fil a l’agulla amb la participació de tothom qui pugui aportar il·lusió i ganes.

Illatreshorts2