Inauguració de La Garbera

Benvolguts companys i companyes;

Ens adrecem a vosaltres per convidar-vos a la festa d’inaguració de “La Garbera”; l’associació d’autoocupació i de producció col·lectiva d’horta ecològica de Llinars.

Ens fa molta il·lusió poder compartir aquest dia amb vosaltres perquè després de gairebé un any treballant perquè això fos una realitat, ja hi som, tot i que encara queda molt per fer i aprendre, i això també ha sigut gràcies a tots vosaltres, que heu confiat amb el projecte i ens heu donat suport.

Ens trobarem a les 17h del DISSABTE 18 DE JULIOL al mateix lloc que ens permet portar a terme aquest somni conjunt; a la finca de Can Codina de Llinars del Vallès. Començarem explicant-vos d’on venim i què és, qui som i què fem a La Garbera. Després farem una visita a l’ hort i després soparem plegats amanides i paella de verdures de la collita pròpia. Per postres algun dolç i alguna actuació/sorpresa musical…

El sopar costarà 5 euros per persona (a pagar el mateix dissabte) i preguem que confirmeu assistència al següent formulari d’inscripció o bé truqueu al telèfon 7220269 388.

Us hi esperem!!!