Es constitueix el grup de treball sobre l’impacte social

IMG_1917

El passat 8 de gener es va constituir un grup de treball per valorar i aplicar diferents metodologies que mesuren l’impacte social dels projectes de Tarpuna.

El grup està format per quatre voluntaris amb experiència i formació en diferents àmbits relacionats amb l´activitat de la cooperativa: la Patrícia, economista, en Daniel, enginyer agrònom, l’Ana, antropòloga i la Núria, llicenciada en turisme. En Didac i en Josep M. donaran suport i dinamitzaran la tasca del grup.

Mesurar l’impacte social dels projectes és un aspecte important per a les entitats del sector social i que vol posar en valor i quantificar la millora que s’aporta a la societat, moltes vegades intangible o difícil de mesurar. Existeixen varis precedents i metodologies com SROI i el balanç social de la Xarxa d’Economia Solidària. L’objectiu d’aquest grup de treball és avaluar les metodologies més adients per als projectes de Tarpuna i fer el càlcul dels impactes dels diferents projecte i de la cooperativa en global. Es preveu poder tenir resultats al llarg del segon trimestre d’aquest any.