Butlletí

Butlletí de Tarpuna maig2020Si no pots veure bé el butlletí. Clica aquí

Aplec d’Agricultura Urbana

juny 2020

Creem una comunitat de micro finançadors per fomentar l’alimentació Sostenible

Vols participar en una comunitat de persones disposades a promoure projectes d’agricultura local i ecològica?

Dunia és un  nou projecte impulsat per Tarpuna que proposa participar de projectes aportant microfinançament a canvi d’una recompensa i generant estalvi fiscal per a les persones que aporten.

MIra el vídeo

Per què és important l’alimentació local?

Se’n parla molt de consumir de productes locals. Però, tots els  productes locals són iguals? Per quines raons ens convé promoure l’agricultura de proximitat?

Vés a l’article

Projectes agroecològics 

El proper dimecres llancem les primeres quatre campanyes per recolçar projectes d’agricultura sostenible. Un projecte d’horta a Gallecs, un celler familiar al Penedès, una cooperativa d’un escorxador i una plantació de fruiters.

Més informació 

Protecció de dades

A Tarpuna SCCL hem  actualitzat la nostra política de privacitat per adequar -la al reglament europeu de protecció de dades en vigor.

Si rebeu els nostres butlletins informatius és perquè … Has tingut algun tipus de relació professional amb tarpuna o ets sòcia de la cooperativa, per això hem pensat que potser t’interessi rebre informació sobre les nostres activitats.

I has de saber que … Aquí el solament guardem l’adreça de de correu electrònic i utilitzaem aquestes dades per informar-te de tot allò relacionat amb Tarpuna que creiem que pot ser del teu interès.

Dit això, si no voleu rebre les nostres noticis , cliqueu aquí i actualitzeu la vostra subscripció. Si tens alguna pregunta, no dubtis a escriure a info@tarpunacoop.org

Donar-se de baixa