Agricultura

Agricultura

Produir i aconseguir els nostres aliments són una de les activitats més importants de la humanitat. A Tarpuna tenim més de 15 anys d’experiència promocionant els horts urbans i també sabem que l’activitat de la agricultura pot ser una eina molt important per a la millora social i ambiental.

Vols fer un hort a casa teva?

Horturbà és la nostra eina per ajudar-te a fer un hort al terrat o al balcó. Hi trobaràs, informació , consells, cursos i tallers i una botiga virtual amb tot el que necessites.


Participa a la xarxa d’agricultura urbana

Cada any organitzem l’Aplec d’agricultura urbana, per trobar-nos els qui creiem que l’agricultura és una eina per a millorar les ciutats. Ves-hi.


Consumeix de verdures d’horts socials

A través del consum tenim la oportunitat de donar suport a projectes que milloren la vida de persones vulnerables i protegeixen el territori.


T’ajudem a fer projectes d’agricultura social

  • Disseny agronòmic del projecte a càrrec de tècnics amb experiència en agricultura ecològica.
  • Disseny social participatiu: desenvolupem projectes a partir de les necessitats i la participació dels col·lectius beneficiaris.
  • Implantació de l’hort: realitzem la instal·lació i les obres necessàries per a posar en marxa el projecte.
  • Formació i assessorament: cursos, tallers i seguiment dels projectes segons les necessitats.
  • Gestió del projecte: ens podem implicar en la gestió oEl coordinació del dia a dia de les iniciatives d’agricultura social.